Priporočila

O učinkovitosti ogledala XSafe se je prepričalo že veliko zadovoljnih uporabnikov – od profesionalnih voznikov do različnih institucij in seveda porabnikov, ki so ogledalo kupili in spoznali njegovo uporabnost. V nadaljevanju podajamo nekaj pohval oziroma priporočil, ki smo jih v zadnjem času prejeli.


Komandir policijske postaje Kranj
Menimo, da je ogledalo tako za namestitev v motorna vozila, kakor tudi za kolesa, dobrodošel in koristen pripomoček za vse udeležence v cestnem prometu, saj vsem uporabnikom pripomore k varnejši udeležbi v cestnem prometu.

 

Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu RS
Mnenja smo, da je lahko tako ogledalo koristno predvsem v vozilih, ki nimajo stranskih (bočnih) stekel – kombinirana vozila, dostavniki, pick up ipd. in pri voznikih, ki teže obrnejo glavo zaradi pogleda nazaj, predvsem pri vključevanju na avtocesto s pospeševalnega pasu ali pri menjavi pasu vožnje na večpasovnicah, kjer lahko pride do tega, da se zadaj vozeče vozilo skrije v mrtvi kot

 

Manja Bračun
... ker so ogledalca res prava izbira za še bolj varno vožnjo, so me danes rešila, ker sem na parkingu skoraj spregledala enega pešca, ki mi je prišel v mrtvi kot vozila, ga nisem vidla in prav to ogledalo me je rešilo in tudi njega.

 

Zadovoljna uporabnica
Dober dan, dobila sem ogledalca, mi jih je prinesel poštar in sem si jih že naštimala v avto in tudi takoj preizkusila. Super je, res se vidi to, kar se prej ni vidlo in je vožnja dosti bolj varna in lažja. Zahvaljujem se tudi za ogledalce za kolo, ga bom uporabila, ko bo malo topleje.

 

Alenka preko Facebooka
Imamo enega takega v avtu in je FENOMENALEN!!! Priporočam uporabo!!!!!

 

Bojan preko e-pošte
Sam uporabljam ogledalo na kolesu že precej let. Ženi sem kupil neko drugo firmo, (saj vašega ni v trgovinah), vendar je po letu dni ogledalo popolnoma motno.  Vaše pa je po toliko letih sicer malo zgubilo sijaj, saj je podrgnjeno (moja napaka!), vendar še normalno vidno. Brez ogledala si ne predstavljam vožnje s kolesom !!!! Podprimo slovenske proizvajalce!


Vsa pričevanja in mnenja so resnična in po potrebi preverljiva na sedežu podjetja.

Naroči zrcalo XSafe.